Monday, April 11, 2011

Eina Sakinah Dapat Tawaran Berlakon Filem??

Yessss..
Ini Cerita betul..
bukan Co-Ba-An...
yerk?

huh.. 
cik eina sakinah ni pandai ke belakon?
sedangkan nak belakon menipu orang pown x pandai..
ciss!
Sebenarnya aritu ina ada
terbaca iklan tawaran belakon ni
dekat..
fan page Awan Dania..
pastu dia cakap nak cari pelakon untuk Tayangan Unggul..
ina tengokk mcm menarik tertarikk je dengan iklan tu..
dengan perasaan gedik + dan mahu mencuba,
cik ina pown telah menghantar 
email resume berserta gamba-gambar yang bajet comel 
kat Tayangan Unggul..

tup.. tup.. tup..
esok bukak email dengan nada 
"ahh.. mesti tayangan unggul ni xlayan email aku nih.."
tiba-tiba mata ina mencacak terus ke arah 
dua email yang terterak Tayangan Unggul!!
dengan sepantas ferrari F1 cik ina tekan email tersebut!!
baca bawah ni baca!

ni email pertama.. cik ira dari Astro Shaw balas lepas 4 jam ina antar resume tuh.. 

thennnn...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

taraaaaaaaa!!
email dari En. Astro! wahhh teruja mak nokss!




ni plak watak yang ditawarkan :)

Wah.. Watak Nurul Iman u olss.. 
Umur tu sesuai dengan ina..
muka budak lepasan sekolah pown betol..
plump or chubby, hah! betoi sgt dah tu.. mmg chubby!
Ability to Sing to boleh sangat!
Dance?? Oh men.. ina kongkang! mne reti menari! :(
Act.. hah belakon boleh! yeaay!!
Laguu plak..
Bercanda di pasiran pantai? Bolehh..
Terasing? Lagu ape ek??
Pelangi Petang? Boleh..
Salam Terakhir? Boleh.. tapi susah wo!!

ha so camne?
ina dah bingung..
nak sangat pegi..
tapi jauh.. dekat PJ..
jalan nak ke sana pown tak tahu..
erm..
sekarang ina pun dah keja tetap..
mana ada time untuk belakon..
so nak ke tanak..
ina tepaksa tak pegi casting filem tu..
huu sedey... :(
tp..
kalau pergi pown macam la depa pilih cik ina yang kongkang ni ye tak??
ahhaha
Perasan jela bolehhh ina oit!!
tp tetap sedih..
nakkk belakonnn..
uwarrrghhhhhh :((

4 comments:

mohdhaziqhanif said...

wuuuu..untung la artis ni..hihi

EiNa SakiNah said...

haha.. artiss ler sgt :P

Redbloodsnow said...

whoa! accept that offer weh eina. rugi siott if tak gi n accept. leh gak nnti akak kembang lubang hidung ada kwn artis w/pun hanya kwn blogger..hahahaha

u got a pakej to be an artis cayunk..mwah. ACCEPT taw!

EiNa SakiNah said...

ala kak zie.. ina x pegi lor.. xde membe nak pegi, ina xtahu jalan ke sane.. hehe..
thhxxx :)
muahx..
thxx tinggal jejak kat sini :)