Saturday, June 4, 2011

10 Thing's You guys must know about Eina Sakinah

  • Hatinya telah diambil oleh Roshidi Bin Sulaiman seawal umurnya 17 tahun, Sekarang umurnya 21 tahun.. Means kami telah bercinta lebih dari 4 tahun.. not much word to say, just everyday word before tido mesti text dia macam ni = Gudnite b.. I love u so much.. Muah3.. Sayang b sangat2..

  • Mempunyai sebuah family tercinta yang sangat meriah.. Ada seorang ibu yang sangat tabah dan baik yang sentiasa menjaga diri ini dengan sebaik mungkin.. 2 Abang dan 2 kakak yang berjaya dengan kerjaya dan cita-cita masing-masing..


  • Mempunyai sahabat-sahabat yang sangat baik, kuat membantu tak kira susah mahupun senang.. tak kira sama ada semasa di sekolah, di kolej atau di tempat kerja.. semua aku sayang..

  • Bekerja di salah satu TNB di area2 bangi.. Bekerja sebagai Juruteknik Multimedia & Photographer.. Sangat menyukai kerjanya walaupun kadang2 macam bosan jugak  :)

  • Mempunyai sebuah kereta pemberian ibunya iaitu kereta Perodua Viva.. walaupun dah ada lesen B2 & D sejak umur 17 tahun, tetapi baru membawa kereta semasa umur 20 tahun.. 

  • Mempunyai Sijil dalama jurusan Teknologi Maklumat di Kolej Komuniti Sungai Siput.. Pernah mendapat tawaran Diploma Teknologi Maklumat di Politeknik Ungku Omar, tetapi di tolaknya kerana mendapat tawaran kerja dengan TNB..

  • Memiliki 4 handphone pemberian dari kekasih hati.. Sony erricson k550i, k310i, k530i dan latest Nokia e5.. Thx baby mama..


  • Mencintai makanan fast food seperti Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Burger King, Dominos Pizza.. Sebab tu dia gemok... ::D

  • Mempunyai tabiat yang buruk yang sukar dikawal dari kecik hingga ke besar iaitu gemar menggigit kuku.. Walaupun sering dimarah dan dikutuk, dia tetap tak kisah...

  • Last but not least, Mempunyai sikap kelakian semasa kecik, mempunyai ramai kawan lelaki semasa kecil, tetapi sekarang mempunyai sikap kemperempuanan dan mempunyai ramai kawan perempuan, cuma kadang2 cara jalan je tak macam perempuan... ade ku kesah?

2 comments:

Amy Farhana said...

Haiii , saya pun bekas student KKSS , baru 2 mggu menamatkan pengajian di kkss , amek kos i,t jugak :D

Eina Sakinah said...

ohhh junior la ni.. hehe.. rindu laa kkss!