Tuesday, December 6, 2011

Audition Malaysian Idol??

CALON PERTAMA
MI EINA

CALON KEDUA
MI DIELA

CALON KETIGA
MI FIFFY

Al kisah pada suatu hari, di tengahari yang terik tiga sekawan iaitu 
Eina, Diela & Fiffy pergi menyertai ujibakat Malaysian Idol.. 
hoh??? ade lagi ke ujibakat Malaysian Idol???

Paling penting nak pi ujibakat,
Rupa ada ke? (tak! ada aku kesah?)
suara ada ke? (ermm kot! (prasan))
pakej ada ke? (mcm tak!)

tengok muka-muka calon kat atas ni leh dapat ke??
hah memang tak!
so tiga-tiga terpaksa disingkirkan setelah audition selama 2 jam!
lama tak dua jam? hahaha..
lebih 15 lagu diperdendangkan oleh manusia-manusia di atas..
tapi tersingkir jua akhirnyaa.. kesian kesiann!

mari tengok muka-muka bangga bila tak dapat masok Malaysian Idol musimmm?? erm brapa dah?


tudiaaa...


tudia..
seronok gila muka tak dapat masok kan?
hah takpe..
next time kita repeat lagi ye bebeh!!
muaxxx




2 comments:

Maher said...

agak off topic, tapi nak tanya jugak....umur brape awak dah kawin eh? betul umur awak 21 skg dan dah kawin 4tahun lepas??

gempak!

Eina Sakinah said...

umur 21, n tak kawin lagi.. tu hny status kt fb la.. sje letak mcm tu sbb xnk org kaco..