Monday, September 23, 2013

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September (11.59pm).

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

32 comments:

syuk shusuke said...

selamat bersegmen ye cik eina :D

Zara Alisha said...

assalamualaikum..salam perkenalan..dari segmen yang sama

http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

datang singgah dan follow

JAMIL HASHIM said...

salam. segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

Eina Sakinah said...

hahaha thanks syuk ;)

Eina Sakinah said...

okey jap nak blogwalking :)

Eina Sakinah said...

okey sy blogwalking ke sana ye ;)

Hafiz Hafizol said...

Salam.. Selamat bersegmen... Blogwalking kat sini.. Hehe :D

Eina Sakinah said...

tenkiu ;)

julia jamaludin said...

jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

Cik Kumbang said...

Singgah dari segmen yang sama :)
Gud Luck :)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

Cik Kumbang,
(Blog & Graphic Designer)

p/s:
kreatifnya header :)

Eina Sakinah said...

hehe thanks ;)

Eina Sakinah said...

thanks ;)
hehe masa time tu xde idea pun nk wt header ni ;)

Kisah Si Dairy said...

salam,
datang dari segmen zamani abe
http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html
good luck and happy blogging..

Acik Liena said...

Done follow..dari segmen y same..http://acikliena.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen Zamani Abe & Menang Hadiah Bertuah.. Bergolek-golek ke sini sambil cuci mata..

http://www.erazfadli.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen bloglist istimewa..boleh la join nanti...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

Syazwani Afandi said...

Assalamualaikum dan hai.. singgah sini dari segmen yang sama :) jalan jalan makan angin sini..

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

Mia Kassim said...

Jalan2 sini dari segmen yang sama...:D
http://shumie-dz.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-oktober-zamani-abe.html

E'in said...

good luck syg... :)

Eina Sakinah said...

done blogwalking ;)

Eina Sakinah said...

done blogwalking ;)

Eina Sakinah said...

done blogwalking ;)

Eina Sakinah said...

done blogwalking ;)

Eina Sakinah said...

done blogwalking ;)

Eina Sakinah said...

done blogwalking ;)

Eina Sakinah said...

thanks ein ;)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

ejulz said...

gud luck.. :)

Time Traveller said...

Salam Kenal :D
Gud Luck ... !!! all the best foru :D

safiyya yayya said...

salam akak. nak tanya ni, knapa saya punya blog, if tekan follow, tk jadi yea? kelua whoops, thats an error. why ek? padahal da bubuh da blog id.

Eina Sakinah said...

wasalam.. adk kena letak full address url, contoh : www.cdiena.blogspot.com
hihi ;)

Classy Catch said...

hai visit blog and ig saya.jual fashion bag below rm55 with free postage.also authentic/original ZARA,CK at lower price