Thursday, September 5, 2013

Pemenang Peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely

Assalamualaikum..

hye korang! selamat hari khamis ;)

yee harini ina nak story sikit pasal peraduan Fair & Lovely Serikan Raya..
actually ina da perasan lama dah iklan pasal peraduan ni..tapi ina malas nak join sebab dia kena mintak undian kan.. sebenarnya ina tak suka nak paksa "hyee korungsssss tolong vote i pehlishhhh klik link ni yaww!" ohh seriusly tak suka sebab macam orang terpaksa je nak vote kan.. cukup la masuk time contest BFF dengan eightdesign dulu.. hehe.. pastu ina perasan yang fair & lovely ni cakap lagi 2 hari tarikh nak tutup penyertaan.. ina pun usha laa galerii video persertanya.. taklah beratus orang yang masuk pun.. yang undi pun 4, 5 orang ja yang tinggi, yang ada orang tak undi pun ada.. so ina decide la nak rakam video and hantar terussssssss dekat page fair & lovely keesokkan harinya.. so video dah masuk ina PM orang orang yang ina rapat je.. suruh vote.. nak suruh tah tiba tiba sapa ntah segan la.. dah la tak bertegur tiba2 suruh vote kan! nak letak link kat fb pun tak sempat,, esok tu kawan ina pm "wehh dah tak boleh vote hang!" tanjat gegurl seketika.. aik! aku baru antar semalam.. tak sampai 24 jam pun orang nak vote.. rupanya tarikh tutup penyertaan diorang tu termasuk tarikh tutup vote.. serius lol. ina nampak macam takde harapan nak menang so ina macam. ahh ada rezeki ada la, tak dak pun tak pe lahh.. sebab dia nak 10 orang pemenang, diulangi 10 ye.. so ina ala alaa sipi sipi je nak kejar undi orang 10 ke atas tu kan.. keh keh keh..





total 21 undi sahaja.. huwarghh.. tengok muka kakton bersungguh sungguh buat video.. dah la pakai dslr rakamnya. segala eyebag nampak.. hahaha... tiba tiba satu hari ada amoii call cakap ina menang and suruh cek email.. ina masa time tu pikir dah, aku mesti dapat saguhati punya ni.. sambil gelak gelak pastu bukak email..

alangkah tanjat gegurllll!! bacaaaaaaa!


alhamdulilah top ten winners.. rasa nak menangess dah terbayang hadiah hadiahnya.. gituww feeling.. tapi hadiah hadiahnyaa memang ina pikir dan dah berniat, kalau aku dapat telefon ni aku nak bagi kat mak. kesian mak pakai nokia asha tu kecik je.. kalau bagi ni okey sikit.. sebab mak ina ni tak suka pakai henfon canggih canggih takut tak reti.. takpe mak! gua boleh ajar.. hehe.. oh ni senarainyaa!


alhamdulillah rezeki dari Allah.. so raya tu fair and lovely datang rumah.. dengan berlorii lagi.. nasib lori cantik kaler pink.. ina sanggup wohh ambik cuti satu hari sebab diorang datang punya pasal.. hahaa.. diorang nak buat rawatan tu untuk 10 orang kawan ina.. tapi mana nak ada nyaa! semua kerja.. hari kerja pun diorang datang.. so ina invite kakak ina and the gang datang.. ahhaha...

masalahnya lepas depa facial depa tak makup balik. so terimalah muka dahku tanpa mekup.. hahaha.. baru la tunjuk keberkesanan fair and lovely tu ye? hahaa Alhamdulilah henfon tu dah bagi mak.. and barang barang tu tak payah aku nak beli dah.. boleh laa pakai.. jimat duit sikit.. ehehhe...










thank you fair & lovely! btw, korang nak ke tengok video yang buat ina memang tu? tapi muka kelakar sikit lah. okey bye -_-




32 comments:

fatin aziz said...

wah tahniah..kadang2 yang kita tak sangka tu la dpt. tapi kalau yang kita bukan main bersungguh-sungguh lepas tu tak dpt..bestnye..jeles..hehe

Nana san said...

wahhh congratss ya! btw u ta pakai mekup pun da cantik daa (^^v)

Anonymous said...

tahniah awak. untonglaa mak awak dapat fon bru. hehehe

Eina Sakinah said...

hehe btul tu..kalau kita beria2 nak memang tu mesti tak dapat.. ni bila kita buat relaxx je bleh menang plak.. haha.. rezeki2 :)

Eina Sakinah said...

hehe thanks ya.. blushing iols cenggini ;)

Eina Sakinah said...

tenkiu2.. hehe xpe la rezeki dikongsi bersama, bkn org lain pun kan ;)

syuk shusuke said...

tahniah ye eina :D
produk kesihatan wajah tu :D

luqman zakaria said...

waaa..tahniah Eina Sakinah..hehe..

salam dari arepnakbebel.com :)

Cik Mun said...

wahhh..tahniahhhhhhhhhh

Eina Sakinah said...

thankss syuk! hehe itu lah pasal :D

Eina Sakinah said...

thankss luqman ;)

Eina Sakinah said...

thanksss cik mun ;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

tahniah... untung sabut kan =)

EZAN IDMA said...

waaa tahniah! rezeki awak!

Ancik Khasiaini said...

wahhh..mesti beszzzzz ..tahniahh

E'in said...

yeay tahniah eina.. ein salah sorg tukang vote... hihi...

cantik header baru... :)

Leyla said...

waahhh . tahniah tahniah . free free je dapat fon . best nye .

Eina Sakinah said...

thankss.. hehe itu la ;)

Eina Sakinah said...

thanks.. hehe tu namanya rezeki :D

Eina Sakinah said...

hehe best la.. hee thanks ;)

Eina Sakinah said...

yup thanks ein menyumbangkan vote utk eina.. hehe thanks.. saje bosan2 aritu buat :D

Eina Sakinah said...

hehehe thanks leyla.. itu la pasal.. dpt free je ;)

Rosmiza Ali said...

Wah! Rezeki raya nih.. Tahniah Eina! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

E'in said...

same2.. ekekeke... bosan2 dah terus menang...

littlegeniusq said...

Tahniah yer,Eina Sakinah...name kita dekat2 sama yer...Nama Saya Shakimah...hehe...comel and sweet jer video tu yer...

eyriqazz said...

Tahniah..A well deserve winner..kulit pun nampak licin dan cantik...

Eina Sakinah said...

thanksss ye ;)

Eina Sakinah said...

hehe itu laa kan.. tukar 2 huruf je.. hehe.. btw thanks ;)

Eina Sakinah said...

thankss ye..alhamdulilah :)

zulhilmi tempoyak said...

tahniah.. :)

Eina Sakinah said...
This comment has been removed by the author.
Eina Sakinah said...

thanks ye ;)