Wednesday, January 5, 2011

Finally!!! Yihawwwwwwww~~~


Finally!! (wah semagat Title utk arini)
Finally nasib kau malang!
Oh Gadis Malang,
kekasih hati yang dipuja sudah hilang,
mungkin dikebas orang!
Malangnya nasib kau Si Malang,
Haha.. (uh jahat plak aku)

Kalu korang bace citer neh,
Korang mesti rase aku jahat kan gelakkan org?
But sbnrnya, bkn aku sorg je gelak,
Malah berpuluh-puluh org yang kenal dia pown bertepuk tangan
Siap ade membe ckp “Inilah berita paling Gembira untuk tahun ni!”
Waahah bleh wat tajuk akhbar woo~~

Bukan ape, bukan la kami ni jeles or whatever,
Tp sikap dia yang pentingkan BF 100%,
sanggup xde kawan dlm dunia. Ape cer?
Weh, kawan selamanya! BF xsemestinya dia kawin ngan ko!
Kan skrg kau dah tergadah! Bru merangkak2 cari kawan baru!
Dah la sikap kau memualkan!
Bangga gila dgn pakwe Government ko tuh!
Kepala angin, merajuk semcm!, ikot ckp kau je!
Penghutang(dan xpenah byr utang) peniru sejati, etc..
(byk sgt pekara buruk ko, xdpt aku nak hurai da)
Sedangkan membe2 pown xtahan, bf kau apetah lg..
Dia mungkin terikat ngan ko sbb ko “Bela” dia je..
Iye la, setiap kali keluar dating pakai duet kau!
Setiap kredit topup hari2 pakai duet kau!
Dia satu sen pown xpenah melabur~ dia Cuma melabur lam toilet umah dia je!
So sbb tu la dia Ter-Ikat dgn ko..
it’s doesn’t mean dia Cinta dgn ko!
Weh mesej sehari siap limit 5-mesej je kot!
Abeh mne ilang duet ko topup2 ari2 kat dia tu?
Pikir pkai otak la membe (eh, FYI, ko bkn membe aku lg!)
Hahha sekarang kau nak wtpe g?
What?? Ko nak ade BF baru? Wah “HOT” jugak kau ye?
Cepat ade peganti..
Xpelah tu idop kau, asal kau bahagia..
Tapi aku pelik ko leh steady lak break dgn BF ko?
Bukan dulu kata nak Bunuh diri ke? (oh mungkin iman kau kuat! Alhamdullilah~~)

K dah penat aku becerita sal ko,
Lantak ko la!
Yang penting kami bekas2 “kawan” ko ni sedang bergembira ye?
Hahahaha gasak kau!

5 comments:

aqish basir said...

ta suke member yng jns pntg an bf,
nak nye kne dgr cerita dia gan balak dia spnjg masa.......borinkkkkkkkkkkk

EiNa said...

taw xpe.. kdg2 dah cte, cte lg..
siap da leh hafal da cte2 dia tuh..
hahahahah

ahmad endo said...

aku pun hepi...hehehe

EiNa said...

en ahmad, tbe2 je ye? :P

NHAG@orange said...

iena : yeke. haha.bila tu?ak xtw...hahah.bru ak nk gelak gler2 skg