Monday, October 24, 2011

Jalan Sakan!!

hyee!!

entry agak panjang
+
gambaq banyak!

hujung minggu neh memang aku jalan sakan sangat!
sabtu ahad tak melekat kat rumah..
haihh!!
duit pun keluaqq deraihhh ja..
tudiaaa keluaq bahasa ibunda :p

seteret tu de poing!
sabtu lepas aku ke TIMES SQUARE,
pegi tengok wayang dengan orang-orang tersayang gituw!




then dah makan.. jalan2.. shoping2..
rasa nak tengok wayang plak dah..
ada yang nak tengok Real Steel,
ada yang nak tengok Al-Hijab..
decide punya decide,
kitorang rasa nak tengok Al-Hijab la..
Sebab kat poster tulih 
"FILEM SERAM TERHEBAT TAHUN 2011"
so.. haruslahhhhh tengok kann??
tambah-tambahan 
filem Pierre Andre kan?
mesti la seram cam Jangan Pandang belakang & Jangan Tegur??


TAPI!!!!!!!
setelah aku penat-penat teruja nak tengok filem "terhebat" ini..
ceritanya amat MENGECEWAKAN!
ohh sangat tidak best langsung!
cerita takde motif,
jalan cerita tungang langgang
n
banyak part tak logic!

hehh..
dah la aku beli seat panggung Primier, VIP lagi tu!
satu sear 18 hengget!
tapi rasa nak bakor panggung je ending dia..
siott je..
satu panggung kata "laaaaaaaa.. abeh camtu je??"
ha.. kan rugi 18 hengget! hahahaha

dah nak balik tu..
dapat pulak surat cinta dari Polis sentri ni..
saman parking siot!!!


ahhh!!! jap nak menangiss!!
huwaaaaaaa!!
pak polisi! kenapa saman aku????
ehh jadi keluar bahasa indon seketika! 

then..
balik malam tu..
kitorang singgah 
I-CITY
pulakk dah.. hahaha
jalan sakan kan??
walaupun aku da lama dah duk area Selangor ni,
aku tak pernah pegi I-City,
kelakar tak?
hahaha..
bukan sebab apa..
I city ni jauh sikit la dari umah aku..
ye la.. aku Bangi,
I city Shah Alam..
kannn??




okey abeh part hari Sabtu!

__________________________________________________________
AHAD

part ahad ni sikit je.. aku cam malas nak ambik gambar sangat!
haha..
cuma aku pegi Mines Shopping Mall
sebab nak makan & Upgrade aku punye GPS neh..
senang sikit nak merayau kan?
jalan dah banyak update!
wuhuu!
sonang aku nak pi berjalan :p

sesudah habis menghabiskan masa di Mines,
aku pun gerak menuju ke kudang,
hantar buah hati kat sana..
sekarang dia dah keje sana,
so kitorang dekat lah sikiitt :)
tiap-tiap minggu i boley pegi tawww! 
wuhuuu! 
i likeee!!

dah sampai Kundang,
my love ajak pergi Tasik Biru, Kundang
aku pun tak taw la nape tasik ni nama Tasik Biru,
nak kata air kaler biru,
semua tasik kaler biru?
kan??
ha..




tapi kan.. kat sini ramai gila wohh main jetski..
bestt siott!
bila la aku mampu beli jetski ni ek??
hahhaa..

okehh dah!
itu je story aku untuk korang!
bahhahaahha

byeee u olsss!
muahhxxxxx :*

L.O.L <3

2 comments:

cik nora saniey said...

amboi sakan...kudang 2 kt mne ina?

Eina Sakinah said...

malim kundang.. ehh takk tak! hahaha.. kundang tu kat selangor.. area dekat2 rawang :D