Thursday, July 3, 2014

senarai movie thriller best best

Assalamualaikum..

weyy lama benor tak update blog ye.. biase la cuti kawen.. hehe tapi harini bukan nak cerita pasal perkahwinan aku.. sebab gambar pun tak siap lagi dari mr photographer..

sebenarnya aku ni suka layan movie tapi lately ni jarang tengok wayang.. aku suka tengok streaming online, tak suka download disebabkan kalo aku download pun aku memang akan layan movie sekali je. lepas tengok tu tak ulang dah kecuali kalau astro main banyak kali kat tv aku tengok la.. hehe..

actually genre movie faveret aku adalah thriller, horror, psycho.. horror tu tak la bermaksud cerita hantu, aku suka tengok cerita hantu tapi lepas tu takut, hehe.. aku suka cerita macam saiko saiko, bunuh, siasat pembunuh, senang cerita, movie yang banyak main emosi dan suspen.. gituwww... sorry cerita jiwang not my taste.. haha so sesiapa yang ada taste sama dengan aku, aku nak bagi nama tajuk movie yang aku suka tengok dekat korang, so korang boleh search online dan tengok streaming.. full HD baq hang.. pasal movie omputih kan.. ni senarai movie yang best best dari padangan aku..

1. The Call


















2. Crush


















3. Home sweet home


















4. You're Next


















5. 13 sins


















6. Mischief Night


















7. House at the end of the street


















8. Anna


















9. The cabin in the woods


















10. Chained


















11. Maniac


















12. Excision



















okey cerita yang aku listkan ni antara movie movie dari tahun 2012 hingga ke 2014 je.. kalau dari tahun 1990, mati la mak nakkk sebab nak listkan.. jenuh.. hehe so mari ramai2 layan movie suspen.. baru la otak berfungsi sikit kan.. ni asyik bercinta je.. bosannyeeeee.. hehe..

lepas tengok tengok cerita kat atas ni mesti kita akan lebih berhati hati, nak jalan sorang2 pun dah takut, haha..

bye2

4 comments:

bliss patience said...

Cerita the call memang suspens. kecut-kecut perut haha

Eina Sakinah said...

betul tu.. part plg suspen masa time dia pergi rumah laki tu dekat bawah tanah... hehe

Ayuni Sara said...

o yee..kte sama. tp satu je, malas nk search kt tenet..haha. btw cntik sangat header eina ^_^

Eina Sakinah said...

ayuni.. tengok dekat website solarmovie.. best gambo hq tak pecah :) btw thanksss :)