Thursday, March 17, 2011

Big Thanks To Kak ZIE !

Terima Kasih wahai kak zie..
baik sungguh akak sorang ni..
dia promot blog ina yang buruk ni kat blog dia.. 
jom terjahhh balik :) >>>  klik utk tgk kak zie comel!


sangat2 teruja..
yela sblm ni xpenah di promot oleh sesape..
dan ina ni still blogger baru lagi..
akak zie da beribu2 follower..
tp kak zie still pandang blog eina ni :) yeayyy!!

ni entry kak zie tentang eina ^_^

tapi kan, kak zie kata muka eina macam Faralyna, ala.... 
yang belakon citer Asmara ngan Kisah Kaisara tuuu~~
tp kan, Faralyna tu cantik lagi.. 
mata dia menusuk kabluu gitu!

Jelingan tajam :)

cantik kan? so ade different :)
OMG.. xsecantik itu lg :(

8 comments:

mr_mrs mikko said...

waaa..
untng ko eina kena review leh zie..
hihi..
;)

neway, nice knowing u eina..

EiNa SakiNah said...

hehe.. nice to know u too :)

Redbloodsnow said...

hehe..tenkiu yunk. alaaa..namola ckp gitu. bagi akak, baru ke lama ke blog, ade ribu raban ke follower...kita suma sama je tarafnya. sama² punyai minat yg sama which is -->> KAKI BLOG! hahaha.

btw, MMGGGGGGGG lah muka eina ala² faralyna tu taw. Alaaa dikk, dorg tu bermakeup tebal seinci. kena touch leh pro makeup lak tu. mane tak muka tahap WOW! hehe

cuba eina kena makeup cam dorg. for surenya org ingat eina adik fara tu..kehkehkeh. SUNGGUH taw :D

EiNa SakiNah said...

hehe.. thx akak.. 1st time ina jmp org yg follower ramai xbelagak mcm akak, sblm ni ina komen2 blog "glemer" sikit diorang xpandang taw! :P

hehe.. akak ske taw buat ina kembang2 bepoloh inch ni.. anyway thx bg ina hepi arini :)

Redbloodsnow said...

Alololo...terharu lak akak baca statement gitu..hiksss. Hehe...eina hepi ea, akak lg hepi dpt wat eina hepi ^_- winksss

EiNa SakiNah said...

weeee <3
syg kak zie :)
u make my day !

e F a said...

salam kenal2... :) hehehe...
awak lagi cantik dari pelakon tu

EiNa SakiNah said...

wah.. kembang ina, efa ckp mcm tu :P
thx :)