Tuesday, March 8, 2011

Prebiu Header Hancur!

Kenapa?
Why?
Why??

Kenapa aku wat header blog jd mcm ni??
 eh tak nampak ek?
japp.. kita zoom in bahagian tu!


kenapa ade perkataan ITS ALL ABOUT MISS EINA kat situ erk?
penat da aku bace coding2 dekat HTML..
abes aku find ayat TITLE @ HEADER buang ayat tu..
but still ade!
semak je atas header baru aku se-comel-lotey tuh..
grrrr!
ATTENTION! : sapa2 tau cara buang ayat tu tolong gtaw aku cara2nyer ye?
penolongan anda amat diperlukan! :)

p/s : aku rase gedik nak terima tempahan buat header blog,
tp bab tulisan berlapih bila upload header ni aku fail..
kalau semudah A-B-C kan sonang!

prebiu header dah siap :

TEMA : GEDIK-GEDIK GELI HATI :P

7 comments:

Nor Fazilah said...

hai eina..tq coz sudi singgah blog sy..sy nk share skit, 2 pn klu menjadi ler..mula2 p kt Design,Page Elements,pd kotak Header klik Edit n di Placement eina blh klik yg mna 1 eina nk..pas 2 preview dlu ye.. :)

EiNa SakiNah said...

hi fazilah.. ina da buat tp xleh jugak.. sbb da pkai templete yang sedia ada.. xleh nak ubah placement dia tu.. tu fenin ckit ni.. hehe.. anyway thx 4 d advice :)

aleen aiden said...

yg no.3 2 alin sker.simple.hee
sori xreti jugak,so xley nak tulun. :P

EiNa SakiNah said...

hehe.. tu la simple is nice..
xleh tulun xpe.. thx 4 d comment :)

mish lily said...

hai..dtg sini...

Redbloodsnow said...

Ooo sal word tu ea. perasan gak td. cam ngacau je kan. ni zie ade solutionnya. here the step.

Page element -> click Header --> Search word PLACEMENT, bila found it. Tickkan button yg bertulis instead of title n description

haaa try ea. if tak paham. nnti kak Zie buat tutorial bergamba utk eina ek. If tak dpt...just gtaw je akak kat blog akak. nnti akak bg tutorial bergmba :)

EiNa SakiNah said...

dah buat da.. xleh jugak.. sbb ina pny banner tu transparent.. tu susah tu.. hehhe.. dah la xleh remove header kosong tu..