Friday, February 1, 2013

BFF

Assalamualaikum..
 
minggu lepas saya balik kampung,
then time nak balik KL,
saya singgah ambil bff saya iaitu Fify,
dah alang alang ada dekat Ipoh,
saya pun set date lah dengan lagi sorang BFF, Diela..
 
lama gak la tak jumpa si budak diela ni,
fify tu hari hari jumpa.. mihmihmih..
selepas sejak race atas highway, sampai jugak saya dekat Ipoh,
 
then ambik budak amoi ni,
kitorang gi laa tempat selalu lepak dulu iaitu JJ / Jaya Jusco..
waloponn jusco sekarang dah tukor Aeon,
tapi still panggil JJ lah kan..
dating dating situ ala ala mengimbau kenangan konon konon
katerr ko!
 
sampai je teros cari tempat makan,
sebab lapar yang amattt..
kitorang decide makan dekat johnny,
 
 
posing dengan diela sementara tunggu makanan sampai..
mihmihmih..
 
 
so lepas makanan sampai kami melantak sepuas hati..
tapi spoil sikit sebab aku tak berkenan dengan lauk chicken bbq diorang tu..
rasa kuah tu takleh terima dek tekak..
so makan nasik putih dengan tomyam jer..
tu pon cedok orang punya T_T
 
 
selepas kenyang (tipuu tak kenyang ponn T_T)
 
kitorang pun decide nak gi karaoke..
sebab kalo tengok wayang lama sangat
sebab saya rushing nak balik KL..
so karaoke je mampu.. mihmihmih..
 
 
tudia gaya nak artis je kan..
over betul.. haha..
tangan tu, tangan tu..
bajet ziana zain.. haahaha...
eh zain setia hujung nyawa,
ehh ape aku merepek ini!!!
 
okey selepas pedih tekak karaoke,
kitorang pun balik laa..
sebab nak kejar masa punya pasal..
takleh nak dating lama lama..
kang tak pasal tido ipoh..
 
sebelum balik,
capture dulu gambo gedik gedik dalam kereta..
 
ko mampu? mihmihmih
 
 
Maaf jika gambar gambar dibawah ini
membuatkan anda rasa nak bagi kaki kat muka saya,
saya hanya nak bajet cute sobs sobss...
 
hahaha okeylah!
sampai situ saja story saya!
 
sekian :)
 
 


4 comments:

✿A I N A A✿ said...

tengok gambar2 sis ni, ena rindu sangat kat kawan2 ena... geng2 lama ena.. hurmm.. bila dapat jumpa dorang lagi... apapun, nak tnya, kat mana sis edit foto nampak smooth macam ni ye??? guna app android ke??

Dkna Abza said...

menyelerakan!

Eina Sakinah said...

tau xpe.. nnt ena date la dgn diorg, set time je.. hehe.. ni ina pakai software Adobe Lightroom macam dekan post bawah ni.. hehee :)

http://cdiena.blogspot.com/2013/01/rahsia-untuk-kulit-tampak-putih-dan.html

Eina Sakinah said...

Dkna abza : xsedap laa makan kat johnny nii.. ehhee