Tuesday, December 31, 2013

Aman Shortfilm - BTS & Trailer

Assalamualaikum,

hye korang! Happy New Year in advance! muhehe sebab lagi berapa jam je lagi kan! Tapi kali ni taknak update pasal Azam tahun baru segala.. sebab tiap tiap tahun duk azam yang sama je dari berapa tahun yang lepas! tapi asyik tak jadi je.. tapi ada satu azam tu insyaAllah jadi pada tahun ni, di pertengahan tahun. nanti ina story mory lah pasal tu di next entry..

entry kali ni nak habaq sikit dekat korang pasal satu shortfilm yang aku join setelah dijemput oleh tuan pengarah Alaka Zam (klik link untuk ke youtube channel) dan tolong subscribe okey..  aku digandingkan dengan selebriti youtube iaitu AmanWan (klik link jugak untuk tonton video2 yang aman buat) dan jangan lupa subscribe aman jugak ye! aku pulak? ohh ada satu video je dalam youtube, sebab takde keyakinan diri untuk buat vlog walaupun teringin. muhehe.. so takyah subscribe aku :D

so awal bulan disember haritu kitorang start shooting, dekat Putrajaya je.. nasib baik dekat uols. senang la aku datang kan.. so time tu la first time aku jumpa Alakazam dan amanwan.. nasib baik dua dua sporting so taklah segan sangat. muhehe..

tapi aku ni susah sikit nak hafal skrip, asyik lupa je. dah memang pelupa tu sifat aku takleh buang dari dulu.. so asyik cut cut cut jelah.. kesian lah tuan director dengan en videoman.. tapi akhirnya siap jugak dengan jayanya! yeay! so meh ler layan gambo yang ada!




















tapi time ni aku rasa entah hapa hapa sangat sebab makeup mata aku yang sangat buruk.. mata aku jadi sepet! dah kenapa? aku tengok dalam gambar pun nampak sepet, dalam video pun nampak sepet. menyesal gila rasa mekup camni.. lepas ni kalo ada lagi berlakon memang takkkk dah la aku nak mekup T_T



dan terima kasih jugak untuk kawan aku Ezzatul kerana sudi teman aku dua hari berturut turut tanpa merungut.. hihiii ai lebiu lah :)





okey jom layan video trailer shortfilm yang bertajuk AMAN ni yer.. sorry atas lakonan kaku aku tu.. akan diperbaiki lagi.. dan sorry atas kebanyakkan gelak kerana itu sifat aku yang tak dapat diatasi.. dah memang kaki gelak.. muhehehe im sorry! ehh taip pun nak gelak T_T

Terima kasih untuk tuan director kerana sudi ambik Eina Sakinah ye :D
dan nanti jangan lupa tonton Full Shortfilm AMAN ni okey?
ini baru trailer je, full dia tunggu tahun depan.. akan datang! see ya..


AMAN SHORTFILM TRAILER



sila subsribe dan support Youtubers Malaysia!!!! 


Terima Kasih :)

15 comments:

Anonymous said...

waww ! amanwan, my fav !

Syafiq Shahmie said...

thorbaikkk! untonglah~~

Eina Sakinah said...

tunggu full shortfilm k :)

Eina Sakinah said...

hahahaha thorima kasih :D

Nana san said...

triller pun da besh! tak sabar nak negok yg full

Mie Ya said...

nice..singgah sni..come visit myblog. tq

Eina Sakinah said...

hehe okey sila subsribe tuan director ye :)

Eina Sakinah said...

alamak.. takde link blog lah.. hehe..

E'in said...

peh peh peh............ dh leh jd pelakon laa lps nie..

Eina Sakinah said...

hahahaha xde bakat lg la ein.. kaku :P

Aimy Razali said...

follow sini . . waa... jady pelakonn.. btw,akak ni orang taiping eh ? kalau yer same la kiterr

Eina Sakinah said...

thanks.. yup orang taiping! yeayy sepp sepp :)

Zie Madini said...

best plak tgk gmbar the making tu. amboiii siap men pistol lg ye. hehe

Eina Sakinah said...

hehe.. tenkiu kak.. pistol tipu tapi berattt T_T hahaha

Anietha Mulezthine said...

Peluang Bisnis