Tuesday, July 16, 2013

Header for e'in - thatsomine.blogspot.com

Assalamualaikum..

yeah dah hampir seminggu kita berpuasa.
korang acaner? okey lagi kan? leh je puasa full tahun ni kan?
nasib la cuaca pun sejuk je sekarang ni kan.. tak la dahaga sangat.

oh ye, minggu lepas eina ada la sedikit bosan kan dalam office ni..
hehe.. so memang terasa nak design mendesign ni..
tak tahu nak design apa.. asyik design untuk diri sendiri je kan..
alaaa bosan.. pastu eina pun blogwalking - blogwalking blog fav eina..
pastu eina rasa macam nak design je header untuk e'in!
yeayy.. e'in ni kira bloggers yang ina selalu blogwalking la kan..
kenapa eina suka baca blog ein? sebab dia best. hehe

so ina terus la design, copy gambar dari blog ke facebook e'in ina tak ingat..
design tu sekejap je tak sampai sejam.. pastu rasa nak bagi dekat ein..
takut lak ein tak suka kan.. hehe sebab ina buat simple sangat kan..
so dengan muka relax eina add ein dekat facebook,
lepas je ein approve secara sepantas kilat ina bagi link yang ina upload
header ein dekat photobucket tu.. hihi.. sebab taknak bagi dalam bentuk jpeg..
header tu format png sebab transparent..


ya dan akhirnya ein suka.. bila ein suka ina pun lagi lagi lagi la suka..
hehe terharu pulak rasa.. sobs sobs..

dan inilah headernya ;)



simple sahaja.. hihi.. so jom melawat ke blog e'in : thatsomine.blogspot.com/



p/s : nama kami mungkin hampir sama : eina & e'in.. cuma tambah A di belakang.. so kadang2 eina pun salah eja.. hihi gituww :D

9 comments:

E'in said...

hahahaha... maseh lg sekali taw yuyunk!! hihi.. ein best? eina pun best gak! hihi.. aah ek, ein baru pasan, ein, eina... hahahaha...

Eina Sakinah said...

same2.. hihii.. tu la sambil taip ni banyak kali eina silap antara ein dgn eina.. sebab tambah A dekat blkg jer.. haha

syuk shusuke said...

whoa, cantik banner tu , eh cop header ?

Eina Sakinah said...

A'ah la syuk.. Eina silap.. Header kan? Hahaha sengal btol ! Hahaa

Rosmiza Ali said...

Nice! Untung la Ein dapat jeader FREE.. Hehe.. =)
Oh, Mieza datang terjah sini dari blog Ein.. Salam kenal.. =)

Eina Sakinah said...

salam kenal mieza ;)

LoVeNLiFe said...

Terjah sini lawat blog u...wah untung la e'in kan...
apapun salam kenal...
jom follow blog saya yang tak seberapa nie...

Eina Sakinah said...

salam kenal juga.. okey. hehe

E'in said...

aah laaa... header bkn banner... :p